Stoiximan Super League

Φαβορί ο Βιεϊρίνια για MVP στον ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 ΜVΡ of the Season του ΠΑΟΚ και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη.

Παρότι η επιλογή είναι δύσκολη, οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» εκφράζουν τη στήριξή τους στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της ομάδας στο δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο αρχηγός αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει 56,32%, ενώ τον ακολουθούν ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με 13,48% και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με 8,86%.

Το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ

Και η απόφαση είναι πραγματικά δύσκολη. Ποιον να πρωτοξεχωρίσεις από αυτή την εκπληκτική ομάδα; Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα αήττητος.

Μία ομάδα που όσοι τη βίωσαν κατάλαβαν ότι πρόκειται για μια δεμένη οικογένεια. Ένα σύνολο που δούλεψε για 11 μήνες περίπου σαν μία γροθιά και πανηγύρισε με την ψυχή του της επιτυχίες του.

Το τεχνικό τιμ έβαλε τις βάσεις και οι παίκτες εκτέλεσαν τα σχέδια εντός γηπέδου, παίζοντας ο καθένας τον δικό του ρόλο.

Ήρθε η ώρα όμως να επιλέξουμε τον κορυφαίο όλων, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App παρέα με το 11888 διοργανώνουν για έκτη συνεχόμενη χρονιά την μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος«.

Την πρώτη σεζόν ήταν ο Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο όταν υπάρχει καρδιά και τρέλα. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, από τους ελάχιστους που διασώθηκαν σε μία κακή χρονιά. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας, ίσως στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γλύκος , ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο της ομάδας για την επιστροφή στους τίτλους. Πέρυσι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , που έκανε πράξη όσα δήλωσε κατά την επιστροφή του στην ομάδα και την οδήγησε στην κορυφή.

Πάμε λοιπόν να βρούμε τον επόμενο. 16 ποδοσφαιριστές, ένα βραβείο, εσείς διαμορφώνετε το αποτέλεσμα. Ψηφίστε μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App αυτόν που θεωρείτε ως τον 11888 MVP της σεζόν 2018-19.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x