Europa League

Φαβορί ο Πέλκας για φορ με Τσέλσι!

Ο Δημήτρης Πέλκας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί ως φορ στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι.

Με φορ τον Δημήτρη Πέλκα είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα (20/09, 19:55) στην Τσέλσι για τους ομίλους του Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τον Τσούμπα Ακπόμ, που δεν τον έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του, αλλά και τον Νίκο Καρέλη, που έχει λίγες ημέρες στην ομάδα και αγωνίστηκε κόντρα στον ΟΦΗ. Ωστόσο, πιθανότατα να αποκλείστηκε επειδή δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει συνεχόμενα ματς.

Ο μοναδικός καθαρός φορ από τους παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και αναμένεται να αγωνιστεί το πολύ 30 λεπτά ως αλλαγή.

Ο 49χρονος τεχνικός δοκίμασε τον Δημήτρη Πέλκα στη γραμμή κρούσης και ο διεθνής άσος είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στην κορυφή. Κατά τα λοιπά, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τόσκα θα είναι αριστερά και ο Βιεϊρίνια… μετακομίζει δεξιά αντί του τιμωρημένου Μάτος.

Κρέσπο και Βαρέλα θα είναι λογικά τα δύο στόπερ. Είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Χατσειρίντι και να παίξει αριστερά ο Κρέσπο, με τον Τόσκα να μένει στον πάγκο. Ο Μαουρίσιο με τον Σάκχοφ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και η τριάδα πίσω από τον φορ οι Ζαμπά, Λημνιός και Ελ Καντουρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x