Αγγλία

Φάμπρεγας: «Δύσκολο να αντικατασταθεί ο Κόστα»

Στo μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα στάθηκε ο Ισπανός μέσος που μίλησε και για την πίεση που θα έχουν οι Μοράτα και Μπατσουαγί μετά τη φυγή Κόστα.

Ο Φάμπρεγας μίλησε για την επόμενη σεζόν τονίζοντας ότι λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων το πρωτάθλημα θα είναι πιο απαιτητικό. Στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι οι επιθετικοί της Τσέλσι θα πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για να αντικαταστήσουν επάξια τον Ντιέγκο Κόστα.

Για τους αντικαταστάτες του Ντιέγκο Κόστα: «Υπάρχουν δύο νεαροί επιθετικοί που πρέπει να βελτιωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί είναι οι βασικοί μας επιθετικοί. Όταν είσαι ο βασικός επιθετικός της Τσέλσι πρέπει να παλέψεις για όλες τις διοργανώσεις. Γι' αυτό πιστεύω ότι γι' αυτούς (Μοράτα και Μπατσουαγί) είναι μία πρόκληση αλλά και ότι θα έχουν πίεση. Όταν είσαι επιθετικός μίας κορυφαίας ομάδας ζεις με αυτό και πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Ο Μοράτα είναι ένας επιθετικός που έχει απ’ όλα. Έχει τη δυνατότητα όπως, και ο Μπατσουαγί, να βελτιωθεί. Είναι στο χέρι τους μέχρι που θα φτάσουν».

Για τη χρονιά που έρχεται: «Την προηγούμενη σεζόν δεν είχαμε Τσάμπιονς Λιγκ, μείναμε εκτός Λιγκ Καπ νωρίς και ήμασταν σε καλή φόρμα όλη τη σεζόν. Μέσα στη βδομάδα ήμασταν ελεύθεροι. Ο προπονητής δεν χρειαζόταν να κάνει πολλές αλλαγές. Το πλήρωσα αυτό όπως ο Γουίλιαν και ο Μπατσουαγί. Έπρεπε να δουλέψουμε και να περιμένουμε την ευκαιρία μας. Είμαστε όλοι στη διάθεση του προπονητή όταν μας χρειάζεται. Όπως είπε και ο Κόντε είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν με πολλά ματς και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες μπροστά μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x