Στην πολύ καλή φιλία και σχέση που είχε με τον Ντιέγκο Κόστα αναφέρθηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας, τονίζοντας ότι πέρασαν μαζί 3 υπέροχα χρόνια στην Τσέλσι, ενώ του ευχήθηκε να περάσει καλά στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Ντιέγκο είναι καταπληκτικός και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, καθώς δεν ξεχνάω ότι περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια στην ομάδα. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση μέσα και έξω από το γήπεδο και τον θεωρώ πολύ καλό μου φίλο». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του Ντιέγκο στην Ατλέτικο αναφέροντας ότι: «Είναι πολύ χαρούμενος με την απόφαση του, γιατί πέρασε 3 δύσκολους μήνες χωρίς να ξέρει που θα παίζει και έβλεπε ότι η μεταγραφική περίοδος κλείνει χωρίς να βρει ομάδα».

«Ελπίζω αυτό να είναι το καλύτερο και για την Τσέλσι, γιατί αξίζουν και οι 2 τα καλύτερα αφού είχαν μια καλή σχέση μεταξύ τους και έπρεπε να κλείσει ιδανικά η σχέση αυτή. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για τον Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο και πιστεύω θα σκοράρει πολλά γκολ στο σπίτι του».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ