Αγγλία

Φαν Ντάικ: «Δεν βλέπω τα παιχνίδια της Σίτι, με ενημερώνουν οι φίλοι με μήνυμα»

Στην αποκάλυψη ότι δεν παρακολουθεί τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι, προχώρησε ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρχιλ Φαν Ντάικ, που πρόσθεσε ότι δεν νιώθει καμία πίεση.

Δεν παρακολουθεί τα παιχνίδια της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του. Ο άσος της Λίβερπουλ θεωρεί ότι η ομάδα του δεν νιώθει πίεση στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Δεν βλέπω τα παιχνίδια της Σίτι, όμως έχω φίλους και οικογένεια που το κάνουν και μου στέλνουν μήνυμα για να μου πουν κάτι, ειδικά μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς όπου έχασαν με 2-0», είπε στο Sky Sports.

«Είναι μέρος της ζωής, αλλά έχουμε μάθει από πέρυσι ότι δεν χρειάζεται να παρακολουθούμε τους άλλους μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι τώρα τα πάμε καλά. Η Σίτι είναι η πρωταθλήτρια και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της κι εμείς θέλουμε να τον πάρουμε», πρόσθεσε ο Ολλανδός αμυντικός των «Reds».

«Η πίεση μεγαλώνει, αλλά αυτό έρχεται από ΜΜΕ. Αγαπούν να προσθέτουν πίεση σε εμάς και είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x