Αγγλία

Φαν Ντάικ: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι στη Γιουνάιτεντ»

Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στάθηκε με δηλώσεις του ο Βιρτζίλ Φαν Ντάκ.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Άνφιλντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγαλύτερο ντέρμπι του Νησιού.

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά και την νίκη-πρόκριση επί της Νάπολι στο Champions League, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει να βγάλει αντίδραση μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του σε αγγλικό Μέσο ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, μίλησε για τη μεγάλη αυτή «μάχη», ξεκαθαρίζοντας οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν πολύ καλή επιθετική γραμμή και θα πρέπει να προσέξουν. Επιπλέον, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την αμυντική εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής η ομάδα του.

«Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε καλό ρυθμό μέχρι τώρα, οπότε δεν χρειάζεται να φοβόμαστε για κάτι» ανέφερε αρχικά ο διεθνής Ολλανδός και συνέχισε πως: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επιθετική της γραμμή, για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να τους θέσουμε υπό πίεση».

«Η αμυντική μας εικόνα μας κάνει όλους υπερήφανους. Όλοι μας έχουμε μερίδιο σε αυτό, καθώς όλοι μαζί δουλεύουμε σε άμυνα και σε επίθεση. Αλλά προφανώς για εμένα προσωπικά ως αμυντικός το να βλέπω ότι έχουμε δεχθεί έξι γκολ είναι πραγματικά πολύ καλό» συμπλήρωσε.

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά σίγουρα είμαστε περήφανοι με το μέχρι στιγμής ξεκίνημά μας. Είμαι σχεδόν έναν χρόνο εδώ από τότε που υπέγραψα και πραγματικά έχω απολαύσει το κάθε κομμάτι αυτής της διαδρομής» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x