Αγγλία

Φαν Ντάικ: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»

Τις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον της ομάδας μετέφερε ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η δυναμική αρχή που έχει κάνει η Λίβερπουλ, σε πρωτάθλημα και Champions League, έχει ενθουσιάσει τόσο τους φιλάθλους της όσο και τους ίδιους τους παίκτες. Έτσι ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε πως η φιλοδοξία των «κόκκινων» είναι να κατακτήσουν όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Αναλυτικότερα ο αμυντικός των «κόκκινων» δήλωσε: «Αυτή πιστεύω πως είναι η καλύτερη στιγμή για να είσαι παίκτης της Λίβερπουλ, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και όλοι θέλουν να συμβάλλουν στο να πετύχει η ομάδα. Γνωρίζουμε πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά καθώς συμμετέχουμε σε τέσσερεις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λίγκ Κάπ, Τσαμπιονς Λίγκ) αλλά φιλοδοξία μας είναι να τα κερδίσουμε όλα. Πρέπει να έχουμε αυτό το σκεπτικό γιατί μία ομάδα σαν την Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να αρκεστεί σε κάτι λιγότερο».

Η ομάδα του Γιούγκεν Κλοπ έχει μπροστά μερικές δύσκολες αναμετρήσεις καθώς αγωνίζεται διαδοχικά με τις: Σαουθάμπτον (Πρωτάθλημα), Τσέλσι (Λιγκ Κάπ), Τσέλσι (Πρωτάθλημα), Νάπολι (Τσάμπιονς Λίγκ), Μαν. Σίτι (Πρωτάθλημα).




Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x