Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Δεν ανησυχώ»

Παρά τη μετριότατη εικόνα της Μαν. Γιουνάιτεντ και το 0-0 με την Αϊντχόφεν ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν ανησυχεί για την ομάδα του και δηλώνει πως οι νίκες θα έρθουν.

Η απώλεια δύο βαθμών στον αγώνα με την Αϊντχόφεν δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τον Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός προπονητής της Μαν. Γιουνάιτεντ θεωρεί πως η ομάδα του είναι αρκετά δημιουργική και απλώς της λείπει η αποτελεσματικότητα.

«Εάν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες θα ανησυχούσα, αλλά κάναμε και συνήθως τα αποτελέσματά μας είναι καλά. Η αμυντική μας οργάνωση είναι συνήθως το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Το αποδείξαμε φέτος περισσότερο από ποτέ τη φετινή σεζόν», τόνισε.

Όσο για τη μονομαχία με την πρωτοπόρο Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, είπε: «Έχω καλές και κακές μνήμες αντιμετωπίζοντάς τον. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Έχει προπονήσει πολύ μεγάλες ομάδες στην Ιταλία και στην Ισπανία και τώρα το κάνει εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Τέλος, σχολιάζοντας τον Τζέιμι Βάρντι που σκοράρει αφειδώς στο πρωτάθλημα με τις «αλεπούδες» ανέφερε: «Από πέρυσι ήταν ένας παίκτης που μας πίκρανε. Σκόραρε, κέρδισε ένα πέναλτι και τώρα σκοράρει για 10 συνεχόμενα παιχνίδια, επομένως τώρα είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μόνο τον Ντένις Μπέρκαμπ ως παίκτης μου έχει κάνει το ίδιο στον Άγιαξ και δεν είναι τόσο εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x