Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Είμαι ένας από τους καλύτερους προπονητές»

Οι έντονες κριτικές που δέχεται από τον αγγλικό Τύπο ο Λουίς Φαν Χάαλ τη φετινή σεζόν δείχνουν να μην τον επηρεάζουν, αλλά αντιθέτως ο ίδιος αποθεώνει τον εαυτό του.

Ανεπηρέαστος φαίνεται να παραμένει ο Λουίς Φαν Χάαλ από τις πολύ σκληρές κριτικές που δέχεται τη φετινή χρονιά που προκύπτουν από τη κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα παιχνίδια.

Ο Ολλανδός τεχνικός κλείνει τα αυτιά του σε όσους λένε ότι θα φύγει το καλοκαίρι από τους «κόκκινους διαβόλους» και συγκαταλέγει τον εαυτό του στο γκρουπ με τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Τα συνεχόμενα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει μετά το τέλος της σεζόν τον 64χρονο και να έχει συμφωνήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο ως αντικαταστάτη του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ έχει ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις της ομάδας: «Μπορώ να αντιμετωπίσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εδώ και έξι μήνες μιλάνε για τη δήθεν απόλυσή μου. Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Για τους ποδοσφαιριστές μου δεν είναι εύκολο να διαβάζουνε και να ακούνε συνέχεια ότι απολύθηκα. Είμαι αρκετά αλαζονικός άνθρωπος, πιστεύω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Θεωρώ ότι ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες, σίγουρα μία ομάδα σαν τη Γιουνάιτεντ έχει απαιτήσεις και υψηλούς στόχους. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, δεν είναι πολύ εύκολο. Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και να παλέψουμε να πάρουμε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x