Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Το ποδόσφαιρο του Μουρίνιο είναι βαρετό»!

Όταν ακόμα και ο Λουίς Φαν Χάαλ σε κατηγορεί για βαρετό ποδόσφαιρο, μάλλον κάτι δεν πάει καλά…

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σίτι ήταν η τέλεια ευκαιρία για κάποιους που περίμεναν στη γωνία να τα «χώσουν» στον Ζοσέ Μουρίνιο. Ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται ο Λουίς Φαν Χάαλ ο οποίος αντικαταστάθηκε τον Μάιο του 2016 από τον Πορτογάλο.

Συγκρίνοντας τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε στην Daily Mirror: «Θα προτιμούσα να βλέπω τη Σίτι από την Γιουνάιτεντ. Χρειάζεσαι ποιότητα στην ομάδα και είναι ξεκάθαρο πως η Σίτι έχει καλύτερη ομάδα».

Ο Φαν Χάαλ, μάλιστα δεν παρέλειψε να συγκρίνει τις επιδόσεις των «κόκκινων διαβόλων» επί των ημερών του με εκείνες του Μουρίνιο: «Αν με ρωτήσεις πώς τα πήγα στην Γιουνάιτεντ, θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη χρονιά μου, δεδομένων των συνθηκών. Παίζαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είναι το ποδόσφαιρο που εκτιμούν στην Αγγλία. Και τώρα, βλέποντάς την, πιστεύω πως δεν ασκείται αρκετή κριτική στον Μουρίνιο του οποίου το ποδόσφαιρο είναι μακράν πιο βαρετό».

Ωστόσο, παραδέχθηκε πως δεν έχει τίποτα προσωπικό με τον “Special One”, χωρίς να συμβαίνει το ίδιο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντγουάρντ: «Αυτός (ο Μουρίνιο) δεν είναι κακός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είναι ένας συμπαθητικός τύπος. Ήταν ο βοηθός μου στην Μπαρτσελόνα. Είχα περισσότερα προβλήματα με τον Γουντγουάρντ. Δεν συζητούσε τίποτα μαζί μου –και μαζί μου μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x