Ελλάδα

Φαν’τ Σιπ: «Ανυπομονώ να δω να τους διεθνείς σε δράση και πάλι»

''Είμαι τουλάχιστον χαρούμενος που το ποδόσφαιρο θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ανυπομονώ να δω ξανά τους περισσότερους διεθνείς σε δράση''

Στην επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Τζον Φαν’τ Σιπ σχολιάζοντας και την τακτική που ακολουθήθηκε στη χώρα ως ένα μεγάλο παράδειγμα σωστής αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

«Το κατάφεραν σε τόσες άλλες χώρες, γιατί όχι και στην Ολλανδία; Δεν μιλάμε για χώρα του τρίτου κόσμου. Καταρχάς, να πω ότι είναι πολύ δύσκολες αποφάσεις. Αλλά όπως έγινε και στο θέμα της επανέναρξης των σχολείων, που πρώτα είδαν τι έγινε στις άλλες χώρες, το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και στον αθλητισμό. Ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε λίγο περισσότερο μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση», σχολίασε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής στην Telegragh και συνέχισε:

«Τέλος πάντων, τώρα δεν μπορεί να αναιρεθεί αυτή η απόφαση. Είμαι τουλάχιστον χαρούμενος που το ποδόσφαιρο θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ανυπομονώ να δω ξανά τους περισσότερους διεθνείς σε δράση».

Ο Ολλανδός προπονητής στη συνέχεια απάντησε και στο ερώτημα που δέχθηκε για το εάν σκοπεύει να δει τα παιχνίδια των πλέι-οφ... από την τηλεόραση ή την εξέδρα.

«Είναι ακόμα άγνωστο αν θα παρακολουθήσω παιχνίδια από τις εξέδρες. Θα κάνουμε το σχετικό αίτημα. Την επόμενη Κυριακή θα δω πρώτα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση και μετά ελπίζω ότι θα έχω την δυνατότητα να πάω στο Ολυμπιακό στάδιο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Μένω κυρίως στην Αθήνα, διότι θέλω να αποφεύγω όσο το δυνατόν τις μετακινήσεις αυτή την περίοδο, ενώ επίσης εδώ θα διεξαχθούν και οι περισσότερες αναμετρήσεις που με ενδιαφέρουν να παρακολουθήσω», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x