Αγγλία

Φεκίρ: «Το γόνατό μου ήταν καλά, η Λίβερπουλ το χρησιμοποίησε ως δικαιολογία»

Το φταίξιμο στην πλευρά της Λίβερπουλ έριξε ο Φεκίρ για το γεγονός πως χάλασε η μεταγραφή του.

Την πλευρά της Λίβερπουλ κατηγόρησε ο Ναμπίλ Φεκίρ για το γεγονός πως διέρρευσε ότι η μεταγραφή του χάλασε λόγω προβλήματος στο γόνατό του.

Σε συνέντευξή του στην «Equipe», o Αλγερινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως οι εξετάσεις ήταν καθαρές και οι κόκκινοι το χρησιμοποίησαν σαν δικαιολογία.

Ο διεθνής άσος είχε συμφωνήσει με τη ομάδα του Γιούγκερν Κλοπ πριν 12 μήνες, αλλά η μετακίνηση του ακυρώθηκε χωρίς να δημοσιευτεί επίσημα ο λόγος, με αποτέλεσμα φέτος να καταλήξει στην Ρεάλ Μπέτις.

«Αυτό που ειπώθηκαν δεν είναι η αλήθεια. Το γόνατό μου είναι καλά, είχα ένα γρήγορο ιατρικό έλεγχο στο Clairefontaine (προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας), το γόνατό μου δεν αναφέρθηκε καν. Αν το γόνατό μου ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, θα έκανε ο Ολάς (πρόεδρος της Λυών) μια τεράστια προσφορά για να με κρατήσει; Το γόνατό μου ήταν μία δικαιολογία», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε:

«Θέλετε την αλήθεια; Ακόμη και εγώ δεν την ξέρω - σας υπόσχομαι! Έκανα τα ιατρικά μου και στη συνέχεια η Λίβερπουλ αποφάσισε να μην με υπογράψει. Το γόνατό μου ήταν μία δικαιολογία. Οι ιατρικές εξετάσεις που έκανα στο Clairefontaine ήταν πολύ σαφείς - το γόνατό μου είναι απολύτως καλά. Δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα με το γόνατό μου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x