Αγγλία

Φελαϊνί: «Δεν απέχουμε πολύ από τη Σίτι»

Την πεποίθηση πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν απέχει πολύ ποιοτικά από τη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Μαρουάν Φελαϊνί, παρά τη διαφορά των 12 πόντων που τις χωρίζει στη φετινή Premier League.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Etihad» στο ντέρμπι της προπερασμένης Κυριακής και έριξε τους «κόκκινους διαβόλους» στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Premier League, 12 βαθμούς πίσω της.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μαρουάν Φελαϊνί υποστήριξε πως η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη και επιθυμεί να πάρει εκδίκηση από τους «πολίτες» στον αγώνα του ερχόμενου Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ».

Ερωτώμενος αν το τελικό σκορ αποτυπώνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, απάντησε πως: «Δεν νομίζω, θυμάμαι πως όταν έφτασα στην Αγγλία υπήρχαν τέσσερις ομάδες κορυφής, τώρα υπάρχουν έξι, οπότε κάθε χρόνο είναι δυσκολότερο».

«Την επόμενη σεζόν θα δούμε πως θα αλλάξει, αλλά και σε δύο – τρία χρόνια. Πιστεύω πως κάθε χρόνο είναι και δυσκολότερο, η ένταση είναι μεγαλύτερη, για αυτό είναι "ελκυστική" η Premier League», πρόσθεσε.

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι δυνατή, αλλά πιστεύω θα χάσουν. Οκ, είναι πολύ καλοί και έχουν καλούς παίκτες, αλλά είναι εφικτό να τους νικήσουμε. Χάσαμε, αλλά έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ», θα δούμε».

Οι «πολίτες» κατέκτησαν την περυσινή Premier League με 100 βαθμούς, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος και φέτος θα προσπαθήσουν να το επαναλάβουν.

«Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν καλή δυναμική», παραδέχτηκε ο Βέλγος μέσος της Γιουνάιτεντ

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x