Γενικά

Φελαϊνί: «Δεν πήγα στην Παρί λόγω Τούχελ»

Τον λόγο που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε ο Μαρουάν Φελαϊνί και σχολίασε την απόφασή του να φύγει από τη Γιουνάιτεντ.

Σε δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο, ο Μαρουάν Φελαϊνί μίλησε για την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από 5,5 σεζόν, για να συνεχίσει τη καριέρα του στην κινέζικη Σαντόνγκ Λουνένγκ.

«Ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω. Πέρασα δέκα και μισή υπέροχες σεζόν στην Αγγλία (5 χρόνια στην Έβερτον και 5,5 στη Γιουνάιτεντ). Τώρα θέλω νέους στόχους και νέες περιπέτειες στη καριέρα μου», ανέφερε ο 31χρονος Βέλγος μέσος.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε θετικά, ενώ τόνισε πως δεν έγινε κάτι τέτοιο, λόγω του προπονητή των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ. Να τονιστεί πως η μεταγραφή του Βέλγου στην ομάδα του Παρισιού φαινόταν «κλεισμένη», όμως, ύστερα από προσωπική επιθυμία του ποδοσφαιριστή, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Όσο για τον αγώνα της φάσης των «16» του Champions League, εκεί που θα κοντραριστούν Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστήριξε πως οι απουσίες του Νεϊμάρ και του Καβάνι, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της Γιουνάιτεντ "χρίζουν" φαβορί την πρώην ομάδα του. «Με τον τρόπο που παίζει η Γιουνάιτεντ δύσκολα πιστεύω πως δεν θα προκριθεί. Βέβαια, είναι ένας αγώνας 50-50 και όλα μπορούν να συμβούν», σχολίασε ο Φελαϊνί.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x