Stoiximan Super League

Φεράντο: «Δύσκολη νίκη σε δύσκολη έδρα, αλλάξαμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος»

Ο Χουάν Φεράντο αναφέρθηκε στη σημασία του «διπλού» του Βόλου επί του Πανιωνίου, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στην επανάληψη.

Η πρώτη νίκη του Βόλου στην «μεγάλη κατηγορία» φέρει και την υπογραφή του Χουάν Φεράντο, ο οποίος έστησε την νεοφώτιστη ομάδα… μαεστρικά στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη, επισήμανε πως ο αντίπαλός τους δεν θα είναι εύκολος για καμία ομάδα και αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα της δικής του…

Αναλυτικά όσα είπε ο Φεράντο:

Για το ματς: «Τα πρώτα δέκα λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς. Παίζαμε με μεγάλες μπαλιές μόνο. Δεν είμαι χαρούμενος για το πρώτο ημίχρονο σε γενικές γραμμές. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την εικόνα μας. Μετά το γκολ ήμασταν καλύτεροι. Ήμασταν άτυχοι με τον τραυματισμό του Μπασόνγκ. Η ψυχολογία μας άλλαξε εκείνη τη στιγμή, όμως τα καταφέραμε».

Για τη σημασία της νίκης: «Το έχω πει πολλές φορές το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα και νεανική. Στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πανιώνιος ήταν καλός, έχει καλούς παίκτες. Ήταν μία δύσκολη νίκη σε μία δύσκολη έδρα».

Για την τιμωρία του Πανιωνίου: «Είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα να ξεκινάει με -6, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος ο Πανιώνιος».

Για το πρωτάθλημα και τη συνέχεια του: «Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, όλες τις κοιτάμε σοβαρά. Φέτος είναι μόνο 14 ομάδες στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x