Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Αυτή τη νοοτροπία θέλω στον ΠΑΟΚ, χρειάζομαι δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση»

Ο Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στα ματς με τον Άγιαξ και μίλησε για το ντεμπούτο του Εσίτι.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Αλ Τααβόν και… σκόρπισε με το ευρύ 5-1 τη Φορτούνα Σιτάρντ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μιλάει μετά το τέλος και του δεύτερου φιλικού για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις, εκείνες που… έρχονται κόντρα στον Άγιαξ αλλά και τον νεοφερμένο Εσίτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του «δικέφαλου του Βορρά»:

Για τα δύο φιλικά του ΠΑΟΚ
: «Σήμερα είχαμε δύο φιλικά παιχνίδια. Οι παίκτες του πρώτου φιλικού μου έδειξαν ότι θέλουν να παλέψουν για μια θέση στην ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αντιδράσαμε και αυτή είναι η νοοτροπία που θέλω. Στο δεύτερο παιχνίδι όλα πήγαν καλά, η πρόκληση που έχω βάλει στην ομάδα είναι κάθε ημέρα να είναι και καλύτερη. Να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόμαστε δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση».

Για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ: «Έχουμε ένα κράμα πολύ καλών παικτών. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν αλλάξει παίκτες σε σχέση με πέρυσι. O στόχος μας παραμένει ο ίδιος να περάσουμε το εμπόδιο του Άγιαξ και στη συνέχεια να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Σε αυτό θα χρειαστούμε τη βοήθεια και τη στήριξη των οπαδών μας, που ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσουν».

Για το ντεμπούτο του Εσίτι: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδα. Τον ήξερα και από την Πορτογαλία που έκανε ένα σύντομο πέρασμα. Είναι νέος, αλλά έχει δυνατή προσωπικότητα και πέρα από καλός επαγγελματίας, είναι και καλός χαρακτήρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x