Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Έπρεπε να κερδίσουμε βάσει απόδοσης, πρέπει να διορθώσουμε το σκοράρισμα»

Ο Αμπέλ Φερέιρα χαρακτήρισε άδικο το 0-0 για τον ΠΑΟΚ, έκαμνε ειδική μνεία στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του ενώ εξήρε την προσωπικότητα των παικτών του.

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παρότι αυτή δεν ήταν αρκετή για να φέρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα μιλώντας μετά το 0-0 στην συνδρομητική τηλεόραση. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αναφορά στον διψήφιο αριθμό χαμένων ευκαιριών αλλά και στην συμπεριφορά των παικτών του «δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερέιρα στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς ο ΠΑΟΚ έπαιξε τόσο καλύτερα σε σχέση με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι από την στιγμή που ήρθαμε από δίμηνη διακοπή δεν πρέπει να περιμένει ο κόσμος μεγάλα παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε διαφορετικοί και καλύτεροι. Και στο πρώτο ματς στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε. Έτσι θα γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μας φαίνεται άδικο βάσει της απόδοσής μας. Ο αντίπαλος είχε μόνο μερικές στατικές φάσεις και πάλι δεν είχε τελική στην εστία. Σήμερα βάσει της απόδοσή μας έπρεπε να είχαμε κερδίσει και κόντρα σε έναν αντίπαλο που είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι σε καλή κατάσταση».

Για το τι κρατάει από την σημερινή εμφάνιση: «Καταρχήν την αμυντική σταθερότητα. Ο αντίπαλος δεν έκανε φάσεις στην εστία μας και αυτό μας κράτησε ήρεμους αμυντικά. Επιθετικά κάναμε την εμφάνιση που έπρεπε και φτιάξαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτός ήταν το λάθος μας. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει και να μην κυνηγάμε ως το τέλος το γκολ. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ: «Είναι η πρώτη μου σεζόν ως προπονητής που έχω τόσα πολλά εμπόδια. Χάσαμε πολλούς παίκτες και πολλά παιχνίδια που μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Παρόλα αυτά έχουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ακόμα και αν έχουν να παίξουν καιρό. Είναι ωραίο να βλέπεις τους παίκτες σου να έχουν θέληση και προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x