Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Η απήχηση του PAOK TV δείχνει το πάθος των φιλάθλων -Να τους κάνουμε υπερήφανους»

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Άμπελ Φερέιρα ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Για το πάθος που έχουν δείξει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μίλησε ενόψει της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό ο Άμπελ Φερέιρα, τονίζοντας πως αυτό φαίνεται και μέσω της απήχησης που υπάρχει για το PAOK TV, όπου θα μεταδοθεί η αναμέτρηση.

«Θα έχουμε το γήπεδό μας γεμάτο από τους φιλάθλους μας. Πλέον αυτοί που δεν μπορούν να έρθουν θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα μέσω μιας μεγάλης καινοτομίας που έχει ήδη αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια. Το PAOK TV μέσω ενός λινκ, που όπως μαθαίνω έχει ήδη μεγάλη απήχηση, κάτι που δείχνει το πάθος των φιλάθλων μας», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά» και συνέχισε:

«Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας να νιώσουν περηφάνια για την ομάδα και για τη θέλησή μας για νίκη, γιατί πάνω από όλα για αυτούς παίζουμε. Για αυτούς τρέχουμε και για αυτούς δίνουμε τον καλύτερό εαυτό μας. Για αυτούς που μας βλέπουν, είτε στο γήπεδο, είτε στο σπίτι τους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x