Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε…»

Τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ εξήγησε άλλη μία φορά ο Αμπέλ Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση.

Στο παιχνίδι με την Λαμία στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ανεβάσει τις στροφές στις προπονήσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης και μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης θέλησε να πει δύο λόγια στους παίκτες του.

«Τα μικρά πράγματα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Στο ποδόσφαιρο τις περισσότερες φορές το δυσκολότερο, είναι να παίζεις εύκολα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μια - δυο φορές και θα παίξετε σαν ομάδα γιατί ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Το γνωρίζετε πολύ καλά, γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε μέσα στο γήπεδο».

Εν όψει τώρα του αγώνα με τη Λαμία, ο Εσίτι, ο Ίνγκασον και ο Μιχάι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ σήμερα θα τεθούν στη διάθεση του Φερέιρα οι Γιαννούλης, Λημνιός και Πασχαλάκης που ήταν στην εθνική Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Βαρέλα άρχισε δουλειά μετά την επέμβαση στο γόνατο και ο Ελ Καντουρί αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x