Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Δεν είμαι κολλημένος σε ένα σύστημα»

Οι δηλώσεις του Άμπελ Φερέιρα μετά τη φιλική ήττα με 1-0 από την Άλκμααρ.

Ικανοποιημένος ότι από το αποτέλεσμα, αλλά από τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην ήττα με 1-0 από την Άλκμααρ, δήλωσε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο τεχνικός του δικεφάλου, επίσης, τόνισε ότι δεν είναι από τους προπονητές που κολλάνε σε ένα σύστημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ακόμα νωρίς για εφαρμόσω τις ιδέες που θέλω και να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θα πρέπει πρώτα να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας, θα πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην διάθεση μας.

Για εμένα είναι καλό ότι υπάρχουν πολλά φιλικά παιχνίδια και θα έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω και να ελέγξω τους ποδοσφαιριστές που έχω στην διάθεση μου. Μου άρεσε η διάθεση και η όρεξη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου».

Για το ότι υπάρχουν τραυματίες παίκτες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

«Όπως είπα και πριν πρώτα πρέπει να δούμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην διάθεση μας και μετά να κινηθούμε για άλλους, στα φιλικά θα δώσουμε τις ευκαιρίες που πρέπει».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν με την αλλαγή πλάνου:

«Μιλάμε για καλούς ποδοσφαιριστές που καταλαβαίνουν πως πρέπει να αγωνιστούν αλλά σίγουρα θα πρέπει να δοθεί χρόνος. Είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε καλύτερη εικόνα από την σημερινή. Οι προπονήσεις δεν μπορούν να έχουν μεγάλη ένταση καθώς υπάρχουν αρκετά φιλικά για αυτό θα πρέπει να προπονηθούμε μέσα από τους αγώνες.

Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα, όπως δεν άρεσε και στους ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω δείξαμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και στην προετοιμασία μας αλλά και στον στόχο που έχουμε. Δεν είμαι ένας προπονητής που είναι κολλημένος σε ένα σύστημα. Προσπαθώ να βγάζω από τον καθένα το καλύτερο και αυτός είναι ο ρόλος αυτών των παιχνιδιών. Το σύστημα για εμένα δεν λέει κάτι».

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ:

«Το μεγαλείο του συλλόγου και το γεγονός ότι κυνηγάει συνέχεια τρόπαια. Δεν το σκέφτηκα στιγμή είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και πλέον προσπαθούμε να αξιολογήσουμε το ρόστερ που έχουμε στην διάθεση μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x