Αγγλία

Φερνάντες: «Θέλω να αγωνιστώ στη Γιουνάιτεντ»

Με αφορμή το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Μπρούνο Φερνάντες, ο ίδιος εξέφρασε τη θέλησή του να αγωνιστεί στην Premier, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες και ο ίδιος εξέφρασε τη θέλησή του να αγωνιστεί με τη φανέλα της στην Premier League.

Το μόνο που απομένει, είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, διότι όπως αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον Πορτογάλο μέσο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, θεωρεί τον Φερνάντες ιδανικό αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά σε περίπτωση που αναχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ».

Ο 24χρονος άσος εντυπωσίασε την περσινή σεζόν με τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας καταγράφοντας 51 συμμετοχές και 31 τέρματα, γι’ αυτό και οι απαιτήσεις τους για την παραχώρησή του αγγίζουν τα 70 εκατ. ευρώ, ποσό που προσπαθούν οι Άγγλοι να το διαπραγματευτούν.

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x