Champions League

Φερναντίνιο: «Η Νάπολι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη»

Την άποψη του ότι η Νάπολι αυτή τη στιγμή παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εξέφρασε ο Φερναντίνιο σε δηλώσεις του στο «Gazzetta Dello Sport».

Δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον τρόπο που αγωνίζεται η Νάπολι σε δηλώσεις του ο Φερναντίνιο, ενώ εξύμνησε και την απόδοση των μεσοεπιθετικών της ιταλικής ομάδας, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Νάπολι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Πρέπει να προσέξουμε στον σημερινό αγώνα, καθώς είναι μια ομάδα που σκοράρει πολύ. Στην Ιταλία υπάρχει ισορροπία, αλλά νομίζω η Νάπολι έχει κάτι επιπλέον», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τετράδα «φωτιά» των «παρτενοπέι» επισημαίνοντας: «Οι τέσσερις μπροστά είναι όλοι τους εξαιρετικοί παίκτες, καθώς ο Μέρτενς έχει αποδειχθεί πολύ καλός επιθετικός με ένστικτο μεγάλου σκόρερ, ενώ ο Καγιεχόν και ο Χάμσικ έχουν αποδείξει ήδη την αξία τους. Επίσης μου αρέσει πολύ ο Ινσίνιε γιατί μπορεί να σουτάρει σαν ένας πραγματικός σούπερ σταρ, ενώ το κέντρο και η άμυνά τους λειτουργούν επίσης καλά».

Τέλος μίλησε για την ανάγκη να νικήσουν το αποψινό παιχνίδι, τονίζοντας ότι: «Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού το Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετικό στυλ από την Πρέμιερ Λιγκ και πάντα πρόκειται για δύσκολα ματς, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x