Πρόταση στα… σκαριά για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο νεαρός εξτρέμ είναι από τους βασικούς υποψήφιους -ίσως και ο βασικότερος- για να φέρει προσφορά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», εκτιμάται ότι στο προσεχές διάστημα θα σκάσει πρόταση για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, διότι ο μάνατζέρ του ψάχνεται στο εξωτερικό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πιθανό να γίνει «κρούση» επισήμως εντός Ιουνίου και πιθανότατα στα τέλη του μήνα και τα χρήματα που θα στρωθούν στο τραπέζι για τον παίκτη του «τριφυλλιού» θα είναι 1-1.5 εκατ. ευρώ.

Το αν θα προχωρήσει η περίπτωση θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες. Από τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης και άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει πολύ σημαντικό η διάθεση του εκάστοτε παίκτη. Όπως και από το ύψος -τελικά- της προσφοράς που θα γίνει στους «πράσινους», καθώς από τη μια δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα «τρελαθούν» με το 1 εκατ. ευρώ και από την άλλη θεωρείται δύσκολο να δοθεί ποσό μεγαλύτερο από 1,5 εκατ. ευρώ, που θα τους ικανοποιούσε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ