Stoiximan Super League

Φέστα: «Δούλεψαν πολύ οι παίκτες για να έρθει αυτή η νίκη»

Στην προσπάθεια όλης της εβδομάδας από τους παίκτες της ΑΕΛ απέδωσε τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ο Τζανλούκα Φέστα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λάρισα.

Ο Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως είναι χαρούμενος για τους παίκτες του και αφιέρωσε τη νίκη σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή του που πέθανε πριν μερικές μέρες. Στάθηκε στο κακό ξεκίνημα και στα λάθη που έγιναν, ικανοποιήθηκε από την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και από την προσπάθεια για την «ανατροπή», θεωρώντας σημαντικούς τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου και το προπονητικό τιμ για τη νίκη αυτή. Δούλεψαν σκληρά για το παιχνίδι αυτό και το κέρδισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς. Θέλαμε τη νίκη αυτή και την πήραμε.

Αφιερώνω τη νίκη αυτήν σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή μου στην Ιταλία που τις προηγούμενες ημέρες απεβίωσε. Επίσης, την αφιερώνω στον κόσμο που μας στήριξε σήμερα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά τεχνικά λάθη. Δεχτήκαμε ένα γκολ με άσχημο τρόπο, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα. Όταν ο Μόρας σκόραρε, αμυνθήκαμε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί και είμαι χαρούμενος που τους κατακτήσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x