Ισπανία

Φεύγει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο, θέλει Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ επειδή ο Φλορεντίνο Πέρεθ αθέτησε την υπόσχεσή του για αύξηση αποδοχών. Φεύγει πιθανότατα το καλοκαίρι και θέλει… Μαν. Γιουνάιτεντ.

«Βόμβα» από την As στο πρωτοσέλιδο θέμα της τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Μάλιστα φέρεται να έχει ενημερώσει σχετικά ήδη αρκετούς συμπαίκτες του.

Ο λόγος; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πορτογάλος σταρ είναι έντονα δυσαρεστημένος από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς θεωρεί πως έχει αθετήσει την υπόσχεσή του να του κάνει αύξηση αποδοχών. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» είχε δεσμευτεί μετά τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ πριν λίγους μήνες πως θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Οι κρούσεις από την πλευρά του ατζέντη του δεν έχουν βρει ανταπόκριση, ενώ η Ρεάλ επιχείρησε να πάρει το καλοκαίρι τον Κιλιάν Εμπαπέ και τώρα λέγεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Νεϊμάρ. «Αν ήταν δυνατό θα ήθελα να αποσυρθώ ως παίκτης της Ρεάλ, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Δεν είμαι εγώ το αφεντικό του συλλόγου», είχε δηλώσει με νόημα μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρει βαρέως το γεγονός ότι από την τελευταία ανανέωση συμβολαίου, το Νοέμβριο του 2016, εισπράττει 21 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά πλέον είναι μόλις πέμπτος παγκοσμίως στη σχετική λίστα, πολύ πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x