Γενικά

FIFA: «Ρονάλντο και Μέσι δυσφημούν το ποδόσφαιρο...»

Την δυσαρέσκειά της για την απουσία των Ρονάλντο και Μέσι από την εκδήλωση των βραβείων «The Best» εξέφρασε η FIFA, υποστηρίζοντας πως με την στάση τους οι δύο αστέρες δυσφημούν το άθλημα...

Σαν «ταύρος εν υαλοπωλείω» παρουσιάζεται η FIFA εξαιτίας της απουσίας των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι από την χθεσινή εκδήλωση για τα βραβεία «The Best», υποστηρίζοντας πως και οι δυο τους δυσφημούν το ποδόσφαιρο...

Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Πορτογάλος άσος επιβεβαίωσαν την απουσία τους από το «gala» της FIFA για τους καλύτερους της χρονιάς, ωστόσο η παγκόσμια ομοσπονδία παρουσιάζεται «έξαλλη» με τους δυο παίκτες που έχουν σαρώσει τα βραβεία την τελευταία δεκαετία.

«Δυσφημούν το ποδόσφαιρο, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. «Πληγώνουν» πρώτα το άθλημα και μετά τους εαυτούς τους», έσπευσε να υποστηρίξει εκπρόσωπος της FIFA κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca».

Η απουσία των δύο αστέρων προκάλεσε αίσθηση με την πλευρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας να εκφράζει ότι τα βραβεία είναι για όλους και πλέον προέρχονται από την ομαδική δουλειά.

Την ίδια στιγμή ο Ιταλός προπονητής Φάμπιο Καπέλο δεν «μάσησε» τα λόγια του και δήλωσε στην κρατική ισπανική τηλεόραση: «Είναι έλλειψη σεβασμού. Πρέπει να είσαι εκεί και όταν κερδίζεις και όταν χάνεις...».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x