Super League 2

Φιλική... ανατροπή Ηρακλή με Μακεδονικό

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 του Μακεδονικού σε φιλικό στο γήπεδο της Πολίχνης. Παπαδόπουλος και Ρόβας τα γκολ.

Μπορεί να παρουσίασε αδυναμίες, ωστόσο ο Ηρακλής έβγαλε και... χαρακτήρα στο φιλικό του με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Πολίχνης.

Ο Γηραιός επικράτησε 2-1 με ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Μακεδονικός αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 5' με σουτ του Μπαρντούσι από τα αριστερά. Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι ανέβασαν στροφές, αλλά είτε είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια είτε έπεφταν πάνω στον Γουμάγια που έκανε αρκετές αποκρούσεις.

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 70, με τον Παπαδόπουλο να κερδίζει την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή και με όμορφο πλασέ στο δεξί παραθυράκι να γράφει το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85', όταν ο Στάμου ανατράπηκε και παρότι αρχικά δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής, τελικά ο διαιτητής διόρθωσε την απόφασή του κι έδειξε την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Ρόβας πέτυχε το γκολ της νίκης του Ηρακλή.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Βοσνιάδης (35΄ Γρηγοριάδης – 64΄ Αμπάρης) , Κουκόλης (46΄ Ζιαμπάρης), Κούσας (46΄ Γιαννίτσης), Καζναφέρης (46΄ Κουτρομάνος), Χιντζίδης (46΄ Κανακούδης), Καλτσάς (46΄ Στάμου), Παναγιωτούδης (46΄ Κωστούλας), Μενδρινός (46΄ Παπαδόπουλος), Χασομέρης (46΄ Γεωργίου), Πασάς (46΄ Πτηνόπουλος), Περόνε (46΄ Ρόβας).

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Δούμας, Γαρύφαλλος, Τσιαμπάζης, Τσουκάνης, Ζαφειρίδης, Καπαγιαννίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Ρένο, Καρλόπουλος, Μπαρντούσι. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τοτολίδης, Ρίτσκος, Τριανταφυλλίδης, Λαβιδάς, Δήμου, Γουνόπουλος, Μέτσι, Τράικος, Κατσιάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x