Stoiximan Super League

Φιλική ισοπαλία για Ξάνθη, Βόλο

Με ισοπαλία 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό της Ξάνθης με τον ΝΠΣ που διεξήχθη στην ακριτική πόλη το βράδυ της Πέμπτης.

Ξάνθη και ΝΠΣ Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό ματς προετοιμασίας στα Πηγάδια, ενόψει της Super League 1, και έδειξαν πως είναι σχεδόν έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με τους Κίκο Ραμίρεθ και Χουάν Φεράντο να βγάζουν κάποια συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους.

Δυνατό ματς με ένταση και πάθος, με τους Στάρτζεον και Εντουάρντο να μένουν εκτός γηπεδούχων από τον Ισπανό τεχνικό, όπως και οι Λισγάρσς και Καμαρά.

Στο 40’, έγινε το 0-1 με τον Μπασόνγκ να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αουγκούστο. Στο 59’, έγινε το 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Αμορίμ και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαριέντος.


XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Ντε Λούκας (60' Τερκί), Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (88' Γκαργκαλατζίδης), Μπαριέντος (60' Φοσέ), Ρενέλα (72' Φασίδης), Ντε Αμορίμ (76' Πολέτο)

BOΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι (55’ Τσαούσης), Μπασόνγκ (46’ Δημόπουλος), Διαμαντής, Μαξ, Σαρμιέντο, Κυζιρίδης, Ελ Ιντρισί (55’ Μυστακίδης), Ζοάο, Μάντζης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x