Stoiximan Super League

«Φιλική» ισοπαλία για Λαμία και Νέο Βόλο

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Νέο Βόλο στο ΔΑΚ Λαμίας, στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας , ενόψει της νέας σεζόν.

Την τρίτη ισοπαλία της, σε σύνολο πέντε φιλικών αγώνων ως τώρα, έφερε η Λαμία, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Νέο Βόλο, με τον αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο ΔΑΚ Λαμίας να λήγει με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16' με το πλασέ του Μπερτόλιο στην κίνηση, έπειτα από διαγώνια πάσα του Βασιλαντωνόπουλου, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ πριν την ανάπαυλα αλλά οι Καραγκούνης, Αντέτζο, Μπαράλες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για τη Λαμία!

Αντιθέτως, η νεοφώτιστη στην Football League απείλησε μόνο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ηλιόπουλο...

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ενώ ο Νέος Βόλος ισοφάρισε στο 79ο λεπτό, με την κοντινή προβολή του Μαλακασιώτη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας (85? Κατσίκας), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος (57? Δημούτσος), Μπλάζιτς (70? Άντρονικ), Επστάιν (57? Τσούκαλος), Καραγκούνης (46? Παπαργυρίου) , Μπερτόλιο (70? Ρόμανιτς), Μπαράλες (74? Μπούτνικ).

Ν.Π.Σ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Μαρσέλο Πέντα, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Μηλιώτης, Ουνγιαλίδης, Ενγκουέμ. Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Μεληκιώτης, Τουλίκας, Παπαδόπουλος, Δερμητζόγλου, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Δόρης, Κορέλας, Γκαρσία Λόπεζ, Μαλακασιώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x