Γενικά

Φιλική ισοπαλία για "πάντσερ" και "φούριας ρόχας"

Η Γερμανία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ισπανία σε ένα ματς που τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, στην φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Μουντιάλ.

Ισόπαλη τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο Ντίσελντορφ, με την Ισπανία ν’ ανοίγει το σκορ νωρίς και τα «πάντσερ» να κλείνουν με ισοφάριση το σκορ, 10 λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ο Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό για τους φούριας ρόχας ύστερα από έξοχη κάθετη πάσα στην πλάτη της γερμανικής άμυνας. Χρειάστηκε να περάσουν 28 λεπτά για να έρθει η ισοφάριση για την Γερμανία στο 35ο λεπτό με τον Μίλερ, μετά από συνδυασμό των Κροος και Κεντίρα και ασύλληπτο σουτ του άσου της Μπάγερν στο «γάμα» του Ντε Χέα. Ο Ματς Χούμελς μετά από σέντρα του Κροος στο 65ο λεπτό είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Έκτορ, Κεντίρα (53’ Γκουντογκάν), Κροος, Μίλερ, Οζίλ, Ντράξλερ (68’ Σανέ), Βέρνερ (84’ Γκόμεζ)

Ισπανία: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ (51’ Νάτσο), Σέρχιο Ράμος, Ζόρντι Άλμπα, Τιάγκο, Κόκε, Ινιέστα (46’ Σαούλ), Σίλβα(71’ Βάθκεθ), Ίθκο (59’ Ασένσιο), Ροντρίγκο Μορένο (66’ Ντιέγκο Κόστα)

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x