Ελλάδα

Φιλική ήττα από τα Τρίκαλα για την ΑΕΛ

Ακόμα μία εμφάνιση που προκαλεί προβληματισμό πραγματοποίησε η ΑΕΛ έστω και σε φιλικό ματς, καθώς ηττήθηκε από τα Τρίκαλα με 2-1, που αντιθέτως έδειξαν σε καλή πορεία ενόψει Football League.

Μία εμφάνιση που ενδεχομένως να προσθέσει νέους προβληματισμούς στον Αντρέ Πάους πραγματοποίησε η ΑΕΛ, αφού ηττήθηκε με 2-1 στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα, που θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League.

To 1-0 έγινε στο 32’, όταν ο Καπός που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σαραφίκα, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ. Το γκολ της ισοφάρισης βρήκαν οι «βυσσινί» στο 80’ με σκόρερ τον Ντέλετιτς ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Μανώλης στο 86’.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AOT (Σωτήρης Αντωνίου):
Αποστολίδης, Βέρτζος (85? Ζγκούρι), Γιαννίτσης (72? Γκαλίτσιος), Κοτσώνης, Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (55? Αναστασόπουλος), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (86? Μανώλης), Τσίπρας (55? Τόμιτς), Καπός (86? Ντιατά).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46? Καρατάσιος), Κόντορ, Λαγός, Ανδρεόπουλος (69? Φατιόν), Κρητικός (69? Ρέντζας), Γιαννιτσάνης, Μπάμπιτς (46? Κρίζμαν), Περόνε (69? Ντέλετιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x