Stoiximan Super League

Φιλική νίκη με 4-1 για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 επί της U21 του Μαυροβουνίου, σε φιλικό που έγινε στο Κορωπί.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά και επαγγελματίες της ομάδας Νέων, σε φιλικό με αντίπαλο την εθνική U21 του Μαυροβουνίου στο Κορωπί Το τριφύλλι επικράτησε με 4-1, ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, δοκιμάστηκε ο χαφ Ιντρίσα.

Το σκορ άνοιξε στο 34' ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αθανασακόπουλος. Στο 52' ήρθε το 2-0 με αλλαγή ρόλων, αφού ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αθανασακόπουλος με κοντινή προβολή σκόραρε.

Στο 81' ο Παναθηναϊκός σκόραρε ξανά αφού μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Βαγιανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Μαυροβούνιο μείωσε 3-1 στο 84' με κοντινή προβολή και το τελικό 4-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από φάουλ του Αθανασακόπουλου και προβολή του Πούγγουρα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46' Χριστογεώργος), Πούγγουρας, Θεοχάρης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης (63' Σκεντεράι), Χατζηγιοβάνης (63' Μαυρουδής), Στάικος (63' Βαγιανίδης), Τζανδάρης (63' Ηλιάδης), Αρμενάκας (63' Σερπέζης), Βέργος (63' Ζαγαρίτης), Ιντρίσα (30' Αθανασακόπουλος).

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό έκαναν προπόνηση. Ο Φάνης Μαυρομμάτης έκανε θεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x