Stoiximan Super League

Φιλική νίκη με σκόρερ τον Γιόχανσον για τον Παναθηναϊκό

Θετικό πρόσημο είχε για τον Παναθηναϊκό η φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτη, με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γιόχανσον. Επιστροφή για Λουτσιάνο.

Πολλαπλά κέρδη είχε για τον Παναθηναϊκό η φιλική αναμέτρηση με τη Σπάρτη.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να διατηρήσουν αγωνιστικό ρυθμό λόγω της διακοπής, οι πράσινοι κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 της ομάδας της Λακωνίας.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Η ευχάριστη είδηση για τον Εβρίτη τεχνικό έχει να κάνει με το ότι είδε τους Λουτσιάνο και Μυστακίδη να δηλώνουν «παρόν» και να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.

Ο μεν πρώτος πάτησε ξανά… χορτάρι μετά από 6 μήνες και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας πως είναι σε θέση να δώσει λύση στο τριφύλλι στην τελική ευθεία της σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 60’ μετά τον τραυματισμό κόντρα στον ΠΑΣ τον περασμένο Φλεβάρη, αυξάνοντας τις επιλογές στο μυαλό του Ουζουνίδη ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x