Stoiximan Super League

Φιλική νίκη της Λαμίας επί του Λεβαδειακού

Η Λαμία νίκησε τον Λεβαδειακό με 1-0, χάρη σε κεφαλιά του Μπερτόλιο στο 63’, ενώ είχε και δοκάρι με τον Αναστασιάδη, στο φιλικό που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας.

Μετά από ένα μάλλον μέτριο παιχνίδι, όπου η μεν Λαμία έκανε πολλές αλλαγές ενώ ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε, η πρώτη επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπερτόλιο στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές, με τον Μαρκόφσκι μόλις στο 2’ και τον Νανγκίς στο 30’, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις επενέβη ο Σαράνοφ σωτήρια. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στη φάση του 32ου λεπτού, με τον Μπλάζιτς να… δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Μπάγιτς.

Στην επανάληψη το… μοτίβο δεν άλλαξε, υπό την έννοια πως ο Λεβαδειακός έχασε δύο ευκαιρίες, πρώτα στο 55’ με τον Γιακουμάκη και εν συνεχεία στο 76’ με τον Ιωαννίδη. Για να έρθει το γκολ από πλευράς Λαμίας στο 63ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Μπουλούλη από δεξιά, το στρώσιμο του Καραγκούνη και την κεφαλιά του Μπερτόλιο!

Μάλιστα, στο 84’ η Λαμία είχε και δοκάρι, με την κεφαλιά του Αναστασιάδη να βρίσκει στην πλάτη του Όμο...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ (77’ Κάτσικας), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Βασιλαντωνόπουλος (83’ Κωστίκας), Επστάιν (83’Λαμπρόπουλος), Μπλάζιτς (72’ Μπούντνικ), Δημούτσος (55’ Μπολούλης), Τσούκαλος (57’ Ρόμανικ), Μπερτόλιο (66’ Άντρονικ), Μπαράλες (46’ Καραγκούνης).

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μπάγιτς, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Σαβατογκό, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Ντιόγκο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Επασί, Σουμπίνιο, Βίντεκερ, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Βήχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x