Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΛ

Με γκολ του Κοροβέση οι Κρητική επικράτησαν 1-0 των «βυσσινί» σε φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι.

Θετική εικόνα έδειξε ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΛ, στο φιλικό που έδωσαν οι δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι.

Οι Κρητικοί πήραν τη δεύτερη νίκη τους στα φιλικά, μετά από αυτή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους «βυσσινί» να μην εντυπωσιάζουν.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κοροβέσης στο 59’ με σουτ, μετά από πάσα του Νέιρα.

Η ΑΕΛ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, με τους Ντέλετιτς (5’) και Καρανίκα (7’), ενώ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 18’ με τον Ντίνα και στο 24’ με τον Πλατέλλα.

Οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μισό, με τον Στρέζο να μπλοκάρει σουτ του Σαχίτι, ενώ μετά το γκολ του Κοροβέση καθυστέρησε να φτάσει ξανά με αξιώσεις μπροστά στην εστία.

Το κατάφερε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κάσσος νικήθηκε από τον γκολκίπερ των Κρητικών.

ΟΦΗ (Α’ Ημίχρονο): Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας, Σασί, Βουό

ΟΦΗ (Β’ Ημίχρονο): Στρέζος, Παπάζογλου, Φάζος, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Παπαστεργιανός, Κυριακίδης, Οικονόμου, Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης

AEΛ: Θεοδωρόπουλος (63? Σουλούκος), Καρανίκας (68? Πινακάς), Ζίζιτς (85? Μπάμης), Μόρας (46? Γκόλιας), Γκόϊκοβιτς (46? Γρομητσάρης), Χούμπτσεβ (46? Κασάδο), Φατιόν (75? Χαλάτσης), Πέτροβικ (61? Κάσσος), Μιλοσάβλιεβιτς (46? Μπάλλας), Ντέλετιτς (61? Παπαφώτης), Φρίουι (46? Σαχίτι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x