Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά με 2-0

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά, με γκολ των Κυριακίδη στο 70’ και Νέιρα στο 77’, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Φιλική νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά, μέσα στο «Γεντί Κουλέ», πέτυχε ο ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε διαθέσιμους και να «τσεκάρει» την αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει του ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ομιλίτες» άνοιξαν το σκορ στο 70’ με σουτ του Κυριακίδη μέσα από την περιοχή κι ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Σάσι στα σώματα, με τον σκόρερ να παίρνει το… ριμπάουντ και να στέλνει στην επαναφορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Ενώ, επτά λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Μπολάκη ο Νέιρα με «καρφωτή» κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ, που έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, με τον Πλατέλλα στο 81’ να πλασάρει αδύναμα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
:

ΟΦΗ: Σωτηρίου (65' Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (46' Νέιρα), Κουτσιανικούλης (46' Πλατέλλας), Κυριακίδης, Αραβίδης (65' Βουό), Παπαστεριανός (65' Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι (82' Nοικοκυράκης), Κοροβέσης (46' Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.

Πλατανιάς: Gottefried (54' Σικαλιάς), Καραγκούνης (85' Σμυρλάκης), Corrstman, Bianconi, Πουρτζιτίδης (85' Παπανικολάου), Mίνγκας, Μajkic (54' Ποζατζίδης Στ.), Τσαμούρης (75' Αμαραντίδης), Saado, Nilli (75' Τσακμάκης), Bουκελάτος (46' Ποζατζίδης Χαρ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x