Super League 2

Φιλική «πεντάρα» στον Αιγινιακό ο Άρης

Με πολύ καλή εμφάνιση και 5 διαφορετικούς σκόρερ ο Άρης επικράτησε 5-1 του Αιγινιακού σε φιλικό που έγινε στο Αιγίνιο. Αγωνία για Καπνίδη, που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Μια δυνατή προπόνηση, με πολύ θετικά δείγματα, έκανε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 5-1 του Αιγινιακού σε φιλική αναμέτρηση.

Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πίεσαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, δείχνοντας αγριεμένοι με το… καλημέρα. Ο Καπνίδης στο τρίτο μόλις λεπτό του ματς άνοιξε το σκορ, μετά από γύρισμα του Μπαργκάν, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Δεληζήσης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα.

Ο Μπαργκάν «σέρβιρε» και το 3-0 στον Μουμίν το 16’, με την πίεση να συνεχίζεται παρά το ευρύ προβάδισμα.

Με ωραίο πλασέ ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε το 4-0, λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δωματά, μετά από φάουλ του Σόουζα στην περιοχή.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κάσσος στο 55’, μετά από κάθετη του Στεφάνοβιτς.

Πέρα από την καλή αγωνιστική εμφάνιση, όμως, ο Άρης απέκτησε δύο πληγές από το φιλικό. Ο Καπνίδης αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά στο 28ο λεπτό του ματς, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ και ο Μπάμπης Παυλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν συμμετείχε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x