Stoiximan Super League

Φιλική τριάρα του ΟΦΗ στον Πλατανιά

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου νίκησε 3-1 τον Πλατανιά Χανίων, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Παγκρήτιο.

Άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης πήρε από τον Πλατανιά ο ΟΦΗ, που νίκησε με σκορ 3-1 την ομάδα των Χανίων στο Παγκρήτιο.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 14’ με κεφαλιά-ψαράκι του Βαζ, μετά από σέντρα του Σακόρ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος έδωσε την ασίστ στον Ναμπί για το 2-0. Στο 29’, η ομάδα του Ηρακλείου είχε δοκάρι με τον Σεμέντο και στο 40’ τριπλασίασε τα τέρματά της με τον Φιγκεϊρέντο, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ, έστω ΚΑΙ σε ανεπίσημο παιχνίδι.

Η ομάδα των Χανίων μείωσε σε 3-1 στο 44’ με τον Λουκίνα, ο οποίος είχε δοκάρι έξι λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες να αυξήσει το προβάδισμά του. Το τέταρτο γκολ δεν ήρθε ποτέ και έτσι το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Γουάλι, (46’ Σωτηρίου), Μαρινάκης, Νάστος (81’ Περδίκης), Δεληγιαννίδης (55’ Κοροβέσης), Μπράουν (69’ Κουτρουμπής), Σακόρ (69’ Στάικος), Νέιρα (81’ Νοικοκυράκης), Ναμπί, Βαζ (55’ Τσιλιανίδης), Σεμέντο (81’ Σουρνάκης), Φιγκειρέντο (81’ Ντίνας)

Πλατανιάς Χανίων: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Σααντο, Σμυρλάκης, Αντόνιο, Νίλι, Πασχαλάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λουκίνας, Μάικιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x