Stoiximan Super League

Φιλικό… ξεμούδιασμα για Κέρκυρα

Εύκολη νίκη με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναιγιάλειο πήρε η Κέρκυρα, με σκόρερ τους Παμλίδη, Κόντο και Μπαλάφα.

Φιλική νίκη επί του Παναιγιαλείου πήρε η Κέρκυρα το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι «Φαίακες» υποδέχτηκαν την ομάδα του Αιγίου στο προπονητικό του Ποταμού, ώστε να μείνουν σε φόρμα μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό στην επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας και επικράτησαν εύκολα με σκορ 3-0.

Το σκορ άνοιξε στο 11o λεπτό του ματς ο Παμλίδης, στο 20’ διπλασίασε τα τέρματα ο Κόντος, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλάφας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Αιγίου προσπάθησε να αντιδράσει στα γρήγορα γκολ που δέχτηκε, με αξιοσημείωτες φάσεις το δοκάρι του Κριστέτο στο 33’ και μεγάλη ευκαιρία του Κόκκορη στο 85’.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης (46' Κολοβούρης), Σοϊλέδης (46' Αναστασίου), Γκομέζ (46' Ιωάννου), Βενέτης (46' Κρητικός), Γρομητσάρης, Σιόντης (46' Βάργκας), Έπστάιν (46' Γεωργίου), Κόντος (46' Κέβιν), Μπαλάφας (46' Μπάουμαν), Ντουαλά (46' Ζορμπάς), Παμλίδης (46' Σπίνουλας).

Παναιγιάλειος: Πολίτης (46' Αθανασίου), Ρέλλας (46' Τσερκέζος), Κοντοχρήστος (63' Ντέμο), Σμίλτος (85' Σακκελαρόπουλος), Βλάχος, Γκούμας (46' Μπρους), Γαβριηλίδης (60' Καζναφέρης), Κριστέτο (85' Τσουρής), Αρναρέλλης (70' Κόκκορης), Γεωργακόπουλος (46' Σταματής), Σκαρτσίλας (60' Κάναλς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x