Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων Κέας και των Επίλεκτων Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος διεξήχθη χθες στο κυκλαδίτικο νησί, πάρα τη βροχή που σταμάτησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέστρεψαν σε όλους τους επίλεκτους να ταξιδέψουν, όμως δεν έλειψαν τα μεγάλα ονόματα, όπως είναι οι Μαύρος, Γεωργιάδης, Γκόγκιτς, Μπατίστα, Μπέλλος, Ρούσεφ και ο διαιτητής Τσινιάρης.

Τιμητική πλακέτα στην ομάδα των Επίλεκτων εκ μέρους του Δήμου Κέας έδωσε ο Αντιδήμαρχος κύριος Δημήτρης Καβαλιέρος. Το σωματείο των Παλαιμάχων Κέας έδωσε μετάλλια με το σήμα των παλαιμάχων σε όλους τους παίκτες.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς έδωσε το παρόν στηρίζοντας τη διοργάνωση και έτσι συγκεντρώθηκε ένα ικανοποιητικό ποσό για τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο έγινε ο αγώνας

Συγκεκριμένα, τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του ιατρείου του νησιού, προκειμένου να ταξιδέψουν γιατροί διάφορων ειδικοτήτων για τους μόνιμους κατοίκους της Κέας.

Δείτε το βίντεο:


inner

inner

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ