Stoiximan Super League

Φιλικό του Άρη με ΤΣΣΚΑ Σόφιας το Σάββατο

Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, το προσεχές Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 10 ευρώ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα καλυφθεί από τους ανθρώπους του Άρη με την διεξαγωγή εντός έδρας φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπως έγινε σήμερα γνωστό…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»
:

«Διεθνής φιλικός αγώνας το ερχόμενο Σάββατο (16/11, 15:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την CSKA Sofia, η οποία αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία («Efbet Liga») και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ είναι ο σύλλογος που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στη γειτονική χώρα.

Τα εισιτήρια του φιλικού
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού με τη βουλγάρικη ομάδα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:
10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 7
15 ευρώ στα VIP

* Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 δεν ισχύουν για το φιλικό με την CSKA Sofia, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Τρίτη-Παρασκευή 10:00-18:00 και το Σάββατο, την ημέρα του φιλικού αγώνα, από τις 10:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x