Γαλλία

Φίλος της Μαρσέιγ… γδύθηκε για να μπορέσει να τη δει με το Στρασβούργο! (pic)

Την είσοδο σε έναν φίλο της Μαρσέιγ απαγόρεψαν οι σεκιούριτι του γηπέδου, καθώς σύμφωνα με εκείνους δεν έπρεπε να κάτσει μαζί με τους φιλάθλους του Στρασβούργου, φορώντας την μπλούζα των Μασσαλών!

Ένταση δημιουργήθηκε με έναν φίλο της Μαρσέιγ και σεκιούριτι στο γήπεδο του Στρασβούργου.

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δεν κατάφερε να προμηθευτεί εισιτήριο στη θύρα των φιλοξενούμενων Μασσαλών, αλλά σε εκείνους των γηπεδούχων. Ωστόσο, φορούσε τη φανέλα της Μαρσέιγ και ένας άνθρωπος από την ασφάλεια του γηπέδου του απαγόρεψε την είσοδο, με τη δικαιολογία πως δεν επιτρέπεται βάσει κανονισμού.

Τελικά, ο φίλαθλος της Μαρσέιγ πήγε στο αυτοκίνητό του, έβγαλε την μπλούζα του και πήγε μόνο με το μπουφάν στο γήπεδο και χωρίς να έχει πάνω του διακριτικά των Μασσαλών, όπου του επετράπη η είσοδος κανονικά και έτσι παρακολούθησε την αγαπημένη του ομάδα.

«Ένας σεκιούριτι μου είπε ότι δεν μπορώ να μπω στο γήπεδο, με τη φανέλα της Μαρσέιγ, καθώς αυτό δεν επιτρέπεται βάσει κανονισμού. Του είπα: “Δείξε μου τον κανονισμό…”. Μετά πήγα στο αυτοκίνητό μου, ξεντύθηκα και φόρεσα μόνο το δερμάτινο μπουφάν μου. Έτσι, ήμουν χωρίς μπλούζα και με ένα σορτσάκι και τότε με άφησαν να μπω στο γήπεδο», δήλωσε ο φίλος της Μαρσέιγ στην ιστοσελίδα «francebleu.fr».

Μάλιστα, την ίδια… περιπέτεια βίωσε και ένας άλλος φίλαθλος των Μασσαλών, ο οποίος αναγκάστηκε να βγάλει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, ενώ είχε ήδη κάτσει στις κερκίδες…





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x