Ισπανία

Φήμες για Κόντε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως είναι ο "εκλεκτός" της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικατάσταση του Χουλιέν Λοπετέγκι, που δύσκολα θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικατάσταση του Γιουλέν Λοπετέγκι.

«Μετρημένες» είναι οι μέρες του Χουλιέν Λοπετέγκι στη Ρεάλ Μαδρίτης, που, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε.

Έντονη, εξάλλου, ήταν η φημολογία το τελευταίο διάστημα πως η «βασίλισσα» ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ισπανού προπονητή και φαίνεται πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού της Τσέλσι.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Corriere delle Sport», ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξέφρασε το ενδιαφέρον του στον Ιταλό τεχνικό, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι της La Liga με τη Λεβάντε και αναμένει τη (θετική) απάντησή του.

Κατά την ιταλική εφημερίδα, ο Βάσκος έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και ο "ισχυρός" άνδρας των Μαδριλένων έκρινε επιτακτική την αντικατάστασή του!

Όπως πρόσφατα αποκάλυψε η «MARCA», το μέλλον του 52χρονου θα εξαρτηθεί από τα τρία επόμενα παιχνίδια, κόντρα στις Λεβάντε, Βικτόρια Πλζεν και Μπαρτσελόνα. Εφόσον, όμως, αληθεύουν οι πληροφορίες των Ιταλών, είναι αρκετά πιθανό να μην προλάβει ούτε το «clasico».

Να θυμίσουμε πως η Ρεάλ είχε μπει σε συζητήσεις με τον Κόντε και το καλοκαίρι, όμως ο Ιταλός δεσμευόταν ακόμα με συμβόλαιο με τους «μπλε» και το αρχικό «φλερτ» δεν είχε μετατραπεί σε «γάμο».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x