Stoiximan Super League

Φήμες για μεταγραφή Έλληνα διεθνή στον Ολυμπιακό

Παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Έλληνα διεθνή την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Παραμένει στο προσκήνιο του Τοροσίδη, φήμες και για Κονέ, Αβράαμ Παπαδόπουλο.

Έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία είναι πιθανόν να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Έλληνα διεθνή, επικρατεί από το βράδυ της Τρίτης.

Παραμένουν «ζεστοί» οι «ερυθρόλευκοι» για τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι θέμα χρόνου να κλείσει στην Μπολόνια που έχει δείξει εδώ και αρκετές ημέρες για τον παίκτη της Ρόμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Γαύρο», παρατηρείται κινητικότητα για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Κονέ. Ο πρώην στόπερ των Πειραιωτών βρίσκεται στην Αθήνα εκμεταλλευόμενος τη διακοπή στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Ο παίκτης της Ουντινέζε υποστήριζε ακόμη και την Τρίτη ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και ότι σκέφτεται αν θα την αποδεχθεί.

Φαίνεται πως υπάρχει έντονη σκέψη να γίνει μια τέτοια προσθήκη με την προοπτική όχι απλά την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και για να υπάρχει ένας επιπλέον Έλληνας που θα μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια, καθώς είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί ο Γιάννης Μανιάτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x