Stoiximan Super League

Φήμες Μπογιατά στην Αθήνα

Στην Αθήνα φέρεται να βρέθηκε ο Ντεντρίκ Μπογιατά, ο οποίος μάλιστα δείπνησε και με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί σε εστιατόριο της Γλυφάδας! Τι λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την οποία ο Ντεντρίκ Μπογιατά βρέθηκε στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο Βέλγος αμυντικός φέρεται να δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας παρέα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο 28χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σέλτικ, όμως ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναφέρει πως στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια για το ταξίδι του συγκεκριμένου παίκτη στην Αθήνα.

Υπογράμμισαν, επίσης, πως η έλευση του Μπογιατά στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και στο εξωτερικό αναπαράγεται η είδησης πως έχει συμφωνήσει με τη Χέρτα Βερολίνου. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο παίκτης έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κάιπερς, τον οποίο έχουν κλείσει εδώ και δύο εβδομάδες οι Πειραιώτες.

Μάλιστα, ο Βέλγος αμυντικός προέρχεται από τραυματισμό και η επιστροφή του υπολογίζεται ξανά στις 15 Ιουλίου, δέκα μέρες πριν παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» το πρώτο τους παιχνίδι στα προκριματικά του Champions League.

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x