Αγγλία

Φιρμίνο: «Πάντα θέλω περισσότερα, τίποτα δεν είναι τέλειο για μένα»

Ευτυχισμένος στη Λίβερπουλ και χαρούμενος για τις 100 συμμετοχές του δήλωσε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ επισήμανε ότι ποτέ δεν είναι αρκετά αυτά καθώς έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του.

Με αφορμή τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στη Λίβερπουλ, προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την μέχρι στιγμής πορεία του στην ομάδα, αλλά και για τους στόχους που έχει βάλει ο ίδιος, τονίζοντας ότι πάντα θέλει περισσότερα.

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί είμαι άτομο με απαιτήσεις από τον εαυτό του, πάντα θέλω περισσότερα και τίποτα δεν είναι τέλειο για μένα. Είναι υπέροχο, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου, να συνεχίζω να θέλω περισσότερα».

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για τις 100 συμμετοχές του στη Λίβερπουλ και τη μέχρι στιγμής πορεία του στην ομάδα αναφέροντας ότι: «Είναι υπέροχα για μένα, από τότε που έλαβα την πρόταση να έρθω ήμουν χαρούμενος και ποτέ δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, είναι ένας μεγάλος σύλλογος στο τοπ επίπεδο. Μου αρέσει να παίζω εδώ και νιώθω ευτυχισμένος που συμπλήρωσα 100 συμμετοχές με την ομάδα».

Τέλος, επισήμανε τους στόχους του τονίζοντας ότι: «Ελπίζω να παίξω ακόμα 100 παιχνίδια και να πετύχω σπουδαία πράγματα, κερδίζοντας όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x