Ισπανία

Φλορεντίνο Πέρεθ: «Προσπαθούμε αρκετά χρόνια για Λεβαντόφσκι, αλλά δεν τον πουλάνε»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να πάρει στην ομάδα του τον Λεβαντόφσκι, αλλά η Μπάγερν δεν τον αφήνει να φύγει.

Στην αποκάλυψη πως η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί αρκετά χρόνια να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, προέβη ο πρόεδρος των Ισπανών Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι «βρίσκουν σε τοίχο», αφού η Μπάγερν Μονάχου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον πουλήσει: «Έχουμε ξοδέψει αρκετά χρόνια να δουλεύουμε για τον Λεβαντόφσκι και δεν έχει καρποφορήσει, επειδή δεν έχει ρήτρα και δεν τον πουλάνε».

«Δεν υπάρχει τρόπος και ίδια περίπτωση είναι και ο Πογκμπά», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «μερένγκες», γνωστοποιώντας πως η Ρεάλ έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να αποκτήσει τον Γάλλο μέσο, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον έδινε με τίποτα.

Όπως ανέφερε ο Πέρεθ, η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να ξοδέψει χρήματα (άλλωστε δαπάνησε το φετινό καλοκαίρι τα περισσότερα από όλους με πάνω από 300 εκ. ευρώ), αλλά το πρόβλημα είναι ότι «Υπάρχουν παίκτες που δεν τους πουλάνε».

Τέλος ο 72χρονος άνδρας αναφέρθηκε στο τι έφταιξε για την περσινή αποτυχημένη σεζόν: «Έχουμε εννιά υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα και ένα ρόστερ με παίκτες χρηματιστηριακής αξίας 1,2 δισ. ευρώ. Το πρόβλημα της περσινής χρονιάς δεν ήταν μεμονωμένα κάποιος παίκτης, αλλά η νοοτροπία του καθενός», παραδέχθηκε ο Πέρεθ, για να υπερασπιστεί όμως στο τέλος την ομάδα του: «Πρέπει να κάνεις αυτοκριτική, αλλά πρέπει να εκτιμάς και αυτά που έχεις καταφέρει. Έχουμε κερδίσει τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x