Κύπρος

Φοβερό ξέσπασμα Δώνη: «Σας αρέσει να ακούγεται 90λεπτά “Δώνη π…ας γιε;» (video)

Το βίντεο της «έκρηξης» του Γιώργου Δώνη μετά το ματς του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Πάφου.

Ξέσπασε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στην έδρα της Πάφου. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ήταν έξαλλος με τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών των γηπεδούχων που είχαν αποδέκτη τον ίδιο και την μητέρα του.

«Το μόνο που θα απαντήσω είναι ότι δίνω απαντήσεις μόνο σε αυτούς που έχουν αξία. Σε αυτούς που δεν έχουν αξία δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ξέρω καν ποιος είναι. Πάω στο δεύτερο κομμάτι... Δεν έχω πρόβλημα να πω την άποψή μου. Ναι όταν τελείωσε το παιχνίδι χαιρέτησα τον κόσμο. Δεν έκανα καμία κακή χειρονομία. Μπορείτε να πείτε ότι ο Δώνη προκάλεσε αλλά θέλω να μου πείτε εσείς επί 90 λεπτά τι ακούγατε απ' έξω. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει η μάνα μου στην Πάφο.

Προκάλεσα εγώ στην διάρκεια του 90λεπτου κάποιον; Προκάλεσα τον αντίπαλο προπονητή και λέει αυτές τις ανοησίες; Προκάλεσα τους αντίπαλους παίκτες; Τι λέει αυτός ο κύριος εδώ πέρα; Ποιον προκάλεσα εγώ στην διάρκεια του 90λεπτου; Μια φορά πείτε την αλήθεια... Σας αρέσει να ακούγεται 90 λεπτά Δώνη μπ**νέ π.......ς γιε; Τι έκανα εγώ στην Πάφο; Πρώτη φορά παίζω εγώ στην Πάφο. Και σας πείραξε επειδή εγώ χαιρέτησα! Ε ωραία αν του κυρίου του βρίζουν την μάνα 90 λεπτά την επόμενη λεπτά ας προσκυνήσει και να πει ευχαριστώ. Γεια!».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x