Champions League

Φοβερό μήνυμα συμπαράστασης σε ΑΠΟΕΛ από στέλεχος της Ανόρθωσης

Σε μία κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού, μέλος της διοίκησης της Ανόρθωσης εξέφρασε τη στήριξή του στον ΑΠΟΕΛ για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις εγχώριες διοργανώσεις μπορεί να είναι μεγάλοι ανταγωνιστές, ωστόσο στην Ευρώπη εκπροσωπούν όλοι την ίδια χώρα.

Με αυτό το σκεπτικό, μέλος της διοίκησης της Ανόρθωσης, ο Γιάννης Ιωάννου, εξέφρασε τη στήριξή του στον ΑΠΟΕΛ για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια κίνηση που δείχνει πως υπάρχει και σήμερα αθλητικός πολιτισμός.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:
«ΑΠΟΕΛ vs ΡΕΑΛ Μαδρίτης . Ένας ακόμα αγώνας ιστορικής ποδοσφαιρικά σημασίας για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και της Κύπρου γενικότερα. Ένιωσα την ανάγκη να ευχηθώ στον ΑΠΟΕΛ τα καλύτερα, ΠΡΙΝ τον αγώνα, παρά να περιμένω το όποιο αποτέλεσμα και κατά τα μεσάνυκτα να εκφραστώ ανάλογα… Θυμάμαι τις μέρες της Τραπεζούντας και των ομίλων όταν αγωνιζόταν η ομάδα μου η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου. Ήταν τότε που ένιωσα στο εσώψυχό μου την αμέριστη και συγκινητική συμπαράσταση των φίλων του ΑΠΟΕΛ, του Ολυμπιακού, της Ομόνοιας, της Σαλαμίνας, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα. ΟΛΩΝ των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων τέλος πάντων. Είμαστε τόσο μικροί για να κομματιαζόμαστε …ΚΑΙ σε αυτό τον τομέα. Εμάς τότε μας έμαθαν στην Ευρώπη, με την επωνυμία FAMAGUSTA. Σήμερα το ΑΠΟΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΥΠΡΟΣ . GOOD LUCK ΑΠΟΕΛ , GO FOR IT !!!!!!!».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x