Η κόντρα Καβάνι-Νεϊμάρ καλά κρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ντιέγκο Φορλάν να παίρνει θέση, υπερασπίζοντας τον φίλο και συμπατριώτη του.

Ο Ουρουγουανός, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Νεϊμάρ πρέπει να σέβεται την ιεραρχία παρά τον μισθό που παίρνει, ενώ σύγκρινε την στάση του Βραζιλιάνου τώρα, με εκείνη που κρατούσε με τον Μέσι στη Μπάρτσα.

«Ο Καβάνι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει να μιλάει. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι φίλος με κάποιον, αρκεί εντός γηπέδου να είναι ομάδα. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν χρειάζεται να μπαίνει στη μέση ο Ντάνι Άλβες. Είναι μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει κάποιος τρίτος για να λύσει το θέμα.

Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί με την ετικέτα της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να έχει σεβασμό για τον Καβάνι. Αυτά που κάνει τώρα ο Νεϊμάρ δεν τα έκανε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα
» ανέφερε ο Φορλάν.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ