Γαλλία

Φορλάν: «Αυτά που κάνει ο Νεϊμάρ με τον Καβάνι δεν τα έκανε με τον Μέσι»

Θέση για όσα συμβαίνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν με την κόντρα Νεϊμάρ-Καβάνι, πήρε ο Ντιέγκο Φορλάν που υπερασπίστηκε τον «αδερφό» του!

Η κόντρα Καβάνι-Νεϊμάρ καλά κρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ντιέγκο Φορλάν να παίρνει θέση, υπερασπίζοντας τον φίλο και συμπατριώτη του.

Ο Ουρουγουανός, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Νεϊμάρ πρέπει να σέβεται την ιεραρχία παρά τον μισθό που παίρνει, ενώ σύγκρινε την στάση του Βραζιλιάνου τώρα, με εκείνη που κρατούσε με τον Μέσι στη Μπάρτσα.

«Ο Καβάνι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει να μιλάει. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι φίλος με κάποιον, αρκεί εντός γηπέδου να είναι ομάδα. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν χρειάζεται να μπαίνει στη μέση ο Ντάνι Άλβες. Είναι μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει κάποιος τρίτος για να λύσει το θέμα.

Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί με την ετικέτα της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να έχει σεβασμό για τον Καβάνι. Αυτά που κάνει τώρα ο Νεϊμάρ δεν τα έκανε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα
» ανέφερε ο Φορλάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x